Sikeres levélküldés

A leveledet sikeresen megkaptam! Köszönöm!

Válasz – 100fekvőtámasz.hu

Örülök, hogy megkerestél az e-maileddel, ezzel is jelezve azt, hogy érdeklődsz a 6 hetes ingyenes, 100 fekvőtámasz edzésterv iránt.

Ha a Virtuális Trénernek írtál, hamarosan válaszolni fog!

Ha köszönetet mondtál a programért, vagy ha hibát jeleztél felém, esetleg javaslatot tettél, hogy mivel bővítsem az oldalt, köszönöm!

Ha nem:

Magát az oldalt saját pénzből, nonprofit módon hoztam létre, sportmenedzseri végzettségemnek köszönhetően remélve, hogy sok embert rá tudok venni egy egészségesebb életmódra.

Rengeteg megkeresést kapok nap mint nap, amikre egyszerűen nincs időm és energiám válaszolni.

Ezért van egy partnerem. Az egyedi kérdések megválaszolásával nem én, hanem ő foglalkozik, a Virtuális Tréner menüpont alatt tudsz neki üzenni, a következő linken: Kattints ide!!

Igaz, hogy az ő tanácsai, edzéstervei pénzbe kerülnek, de tőle egy EGYEDI, személyreszabott edzéstervet kaphatsz cserébe, amire garancia az, hogy többször teljesített már Ironman versenyt (3,8 km úszás, 180 km kerékpározás, 42,195 km futás), tehát tényleg érti a dolgát, csak ajánlani tudom!

Ha leírod neki, hogy milyen kérdéseid vannak, fog küldeni egy árajánlatot, amit ha elfogadsz, rengeteg hasznos tanáccsal fogsz gazdagodni. Jelezte felém, hogy csak olyan megkeresésekre tud válaszolni, amelyekre tud árajánlatot adni.

Mint említettem, nem kapok pénzt azért, mert üzemeltetem az oldalt, és azért sem, ha rengeteg megkeresésre válaszolok nap mint nap (ez nem is férne bele a napirendembe), ezért ha olyan kérdést tettél fel, ami nem tartozik a fenti kategóriákba, akkor kérlek használd a Google keresőt a válasz felkutatására. Köszönöm a megértést!

Remélem elnyeri a tetszésedet az edzésterv még hátralevő része, további sok sikert hozzá!

Köszönöm, hogy írtál:

--
Szűcs Ádám
http://www.100fekvotamasz.hu