Fekvőtámasz verseny kiírás

Sziasztok!

Ezennel megnyitom az I. 100fekvotamasz.hu fekvőtámasz versenyt.

Nevezési feltétel: A feladat sikeres végrehajtása

Feladat és nevezés:
1. Vagy sok fekvőtámaszt nyomni egyszerre, vagy egyéni technikával, érdekes módon fekvőzni.
2. Az egyes pontban leírt cselekvést feltölteni egy videomegosztó oldalra a következő módon: A videó címében szerepeljen a következő: "www.100fekvotamasz.hu - verseny", idézőjelek nélkül. Egy példa erre: http://www.youtube.com/watch?v=PmATmM7RCyQ
3. Egy e-mailt küldeni nekem, amely tartalmazza a küldő nevét, és a videó linkjét.

Nevezési határidő: 2008.12.15.

Döntő bíró: Az oldal látogatói. Minden, a szabályoknak megfelelő videó felkerül az oldalra. Az oldalon lehetőség lesz szavazásra. A 3 legtöbb szavazatot kapó videó beküldői lesznek a nyertesek. A videókra való szavazás a 2009. év második napján ér véget.

A legtöbb szavazatott kapott videó lesz a nyertes.

Díjazás:
1-3. helyezett:
Megemlítem a hírlevélben a győztes nevét, és külön menüpontot kap a videója az oldalon belül, minimum 1 hónap időtartamra. A videó végén elhelyezhető egy egyéni reklám.

Az oldalon és a hírlevélben reklámfelületet is kaphat a nyertes. A nyeremény nem ruházható át. Pornográf és MLM tartalmú reklámot nem jelenítek meg, és nem továbbítok.

Ha szeretnél felajánlani díjat, jelentkezz szponzornak! Felajánlásodért cserébe reklámhelyet kaphatsz a weboldalon és a hírlevélben. Írj nekem egy e-mailt, ha szeretnél szponzor lenni!

Amennyiben érkezik felajánlás, frissítem ezt a pontot.