Adakozz

A rengeteg visszajelzést bírálva, mióta elindult az oldal, sokuk szignifikánsan javított az erőnlétén, állóképességén rövid idő alatt. Sokan emlegettek szebb karokat, formásabb hasakat... Fantasztikus!

Őszintén meghat, hogy százaknak (ezreknek) ez az oldal egy repülőrajtot ad egy aktívabb egészségesebb életstílushoz, mint egy fittnessz-őrült, ez ad nekem ehhez a feladathoz erőt.

Mikor augusztusban elindítottam az oldalt, nem gondoltam, hogy ennyire népszerű lesz. Azóta egy napom se telik el , hogy ne lenne tele a postaládám. Örülök, hogy sokan feladva a megszokott életformát, belekezdenek, és pozitív visszajelzéseket küldenek nekem. Segíteni sok embernek, hogy ők elérjék a céljukat, ez az igazán nagyszerű érzés.

A 100 fekvőtámasz program ingyenes, nincs se tagdíj, se egyéb fizetnivalók, de fontosnak tartom, hogy amennyiben úgy látja jónak, adományával hozzájáruljon az oldal fenntartási költségeihez. Kérem küldjön egy e-mailt, ha támogatni szeretne minket. Köszönöm, hogy egyáltalán fontolóra veszi.

Végezetül gratulálok mindazoknak akik ezt a lépést megteszik és követik a programot egy egészségesebb életmód kezdeteként.

Sok sikert, és kellemes fekvőtámaszozást!